SET PENJAGAAN KULIT BAYI YANG SELAMAT DAN SEMULAJADI

April 21, 2018

Assalammualaikum wbt

Produk semulajadi sememamgnya menjadi pilihan Nida dan suami untuk anak anak.

Ini sebab, ibu diorang ni pun seorang yang sensitif kulit maka apa pun yang berkaitan kulit mesti organik.

Kalau tak, mulalah tangan gatal, dan tak selesa.

Akhirnya, kami jumpa juga produk yang best untuk anak anak.

Memang tunggu lama dah produk ni. Siap berangan kalau preggy lagi, semestinya produk ini yang akan diguna.

SHAKLEE BABY YANG SELAMAT UNTUK BAYI DAN ANAK KECIL



Apa yang ada dalam Shaklee Baby ni?

💓1. Gentle Wash


🍀Yang bestnya tentang gentle baby wash ni, ia telah diuji dengan sensitiviti dan of course lembut pada kulit.

Selain anak anak, ibu pun pakai sekali. Almaklumlah lembut sangat tau!

🍀 Kandungannya terdiri daripada aloe ekstrak, oat ekstrak dan minyak zaitun untuk.membersih dengan lembut.

Ph nya seimbang, which is sangat bagus untuk kulit anak kecil kita.

💓2. Shaklee Baby Massage Oil



🍀 Sebagai seorang ibu, mengurut bayi dengan betul boleh meningkatkan emosi bayi dan anak menjadi lebih baik.

Ia membantu pencernaan dengan lancar dan mengelakkan kembung perut sering terjadi.

🍀Kandungan Lavender dan Camomile memberi efek tenang pada bayi dan anak anak. Terdapat testimoni pengguna yang mengamalkan massage oil ini, menunjukkan perkembangan emosi anak ke sekolah bertambah baik.

💓3. Shaklee Baby Soothing Lotion



🍀Nida seorang penggemar losyen. Oleh itu, saya agak skeptikal memilih losyen anak. Setakat ini, losyen yang ada hanya lah Shaklrr Multi Purpose Herbal Cream.

🍀Kandungannya yang terdiri dari aloe dan minyak organik seperti Shea Butter, Sunflower Seed dan Coconut oil fapat memberi nutrien pada kulit.

Ia juga mengandungi ekstrak essential oils organik seperti Camomile, Lavender, Rosemary dan Vanilla menjadikan losyen ini sangattt istimewa.

🍀Losyen ini sangat tak melekit. Sapukan pada anak sebelum jalan ke sekolah bagi emosi anak happy wangi wangi gitu. 

Teruja nak dapatkan untuk anda sendiri?

Promo April 2018 masih on tau. 

Cepat cepat dapatkannya. 


Order Shaklee Baby dengan Nida pun boleh,

Nida Syam

Whatssapp : 016 5842330

Page : Ibugojes Health And Beauty

Instagram: nidabeauty_health

Order Shaklee Baby HERE

You Might Also Like

0 comments

SUBSCRIBE

Like us on Facebook

beauty