PROMOSI APRIL 2018 YANG AWESOME!

April 07, 2018

Selamat datang April yang awesome!



Setiap bulan, Shaklee sentiasa ada buat promosi yang best untuk semua. 

Selain ada produk untuk kecantikan kulit, Shaklee sentiasa utamakan kesihatan yang menyeluruh buat semua. 

Selain produk kecantikan wajah, terdapat juga produk untuk masalah kulit kanak kanak. 

SHAKLEE BABY UNTUK MASALAH KULIT SI KECIL

Shaklee dah ada rangkaian penjagaan kulit untuk anak kecil dah tau.

Semestinya organik dan selamat untuk kulit anak kecil yang masih sensitif.

Shaklee Baby selamat untuk anak ekzema

Untuk April ini, Shaklee tawarkan potongan 30% bagi pembelian 2 atau 3 set Shaklee Baby

Jadi, kalau ada yang nak beli bulan ni sangat lah berbaloi tau. Jimat banyak tu. Mommies boleh beli 2 set terus.

Satu set letak di rumah, satu set letak kat nursery. Nida plan nK beli 2 set ni untuk diri sendiri.

Almaklumlah, Nida pun kategori kulit sensitif, so pakai pun produk untuk babym hihi.


PROMO YOUTH BERSAMBUNG! EXCITED!!!

Haa ada yang sedih twpi bucu katil tak masa Mac berakhir hari tu.

Jangan risau, Shaklee menyambung promosi YOUTH skincare pada bulan ini. Boleh lah kulit mulus sesama anak kan.

PROMO ESP BELI 5 PERCUMA VOUCHER. PERSEDIAAN MENYAMBUT RAMADAN YANG PALING UTAMA.



Menjelang bulan Ramadan, pasti ramai terutama ibu ibu yang akan cari ESP ni.

ESP memang high demand sekarang. Lagi lagi tengah ada promosi ni. Siapa tak nak voucher RM50 tu kan. Voucher ni boleh lah guna untuk beli Shaklee Baby pula. Senang sikit hati mommies tu. Hehe...

Selain daripada produk produk promo ni, semestinya ada banyak lagi produk hot Shaklee untuk keperluan kesihatan yang berbeza.

Nida juga sedang mencari protege bisnes yang mahu mendapatkan bonus lebih untuk persediaan raya nanti.

Sekiranya ada yang berminat boleh klik link di bawah,

Link Protege Nida

Dan kita akan guide sampai jadi.

Menjadi protege di bawah naungan iReach Family memang berbaloi baloi.

Sekiranya hendak membeli barangan promo di atas, boleh hubungi Nida di talian

Promo Shaklee April_Nida

Pastikan anda bukan yang terakhir memiliki Shaklee bulan ini. Promo semua best sangat.

Love,
Nida.

🍀Trustef SID and Business Pertner🍀
891274

You Might Also Like

1 comments

SUBSCRIBE

Like us on Facebook

beauty