PROMO MAC 2018: YOUTH

March 24, 2018

Assalammualaikum semua.

Ada lebih kirang 8 hari lagi sebelum Mac melabuhkan tirai.

1 April kelak akan bermula cycle baru Shaklee untuk 2018/2019 yang bakal meninggalkan cycle 2017/2018 yang penuh suka dan duka.

Oleh itu, Mac ini merupakan bulan pelancaran Youth di Malaysia di mana ia telah diperkenalkan pada awal Februari lalu di Shaklee Business Leader Conference.



APA ITU YOUTH?

Dalam pada dok cerita pasal Youth, mungkin ada yang tak tahu apa itu Youth?

Youth adalah rangkaian penjagaan wajah yang terbaru daripada Shaklee. Apabila sebut dari Shaklee, maka sudah semestinya ia selamat, semulajadi dan berkesan.

Rangkaian penjagaan wajah Youth ni dihasilkan daripada,

  • 100% Vegan 
  • Sumber botanikal yang super powerful dan berkesan
  • Bebas 1500 bahan kimia berbahaya, let alobe paraben and mercury and hydroquinone.
  • Tidak menyumbat liang pori
  • Sesuai dengan kulit yang sensitif
  • Mempunyai 8 patent dan patent pending yang menjadikannya sangat istimewa.

Terdapat 2 set yang boleh didapati bulan ini.

1. Intensive Treatment And Repair Set 
(PROMO SET MAC 2018)

Setiap pembelian set ini akan mendapat keistimewaan seperti,

Percuma Keahlian (bernilai RM68.90)
Percuma kos penghantaran melalui Gdex (bernilai RM21.20/RM10.60)
Percuma 1 Radiance C + E (RM435)
Percuma Beg Eksklusif Youth (bernilai RM50)
Bonus pada pertengahan bulan hadapan
EKSKLUSIF!! Cara guna YOUTH dengan berkesan dari Nida



2. Starter Set

Bagi yang hanya mahukan penjagaan wajah yang ringkas dan kulit pun tidak terlalu bermasalah, Starter Set ini sangat sesuai untuk anda.



Setiap pembelian Starter Set ini juga akan mendapat beberapa keistimewaan sepeeti di bawah.

Percuma 1 cermin wajah 
EKSKLUSIF!! Cara guna YOUTH yang berkesan oleh Nida



Bulan ini adalah bulan paling sesuai untuk kita dapatkan YOUTH, terutama mereka yang memerlukan set lengkap Youth ini.

Siapa tak nak percuma Radiance c e tu kan. 

So, bagaimana nak buat belian?

Hubungi Nida sini 
>>> Tanya YOUTH Nida >>> untuk respon yang cepat.

Jangan tunggu lama lama. YOUTH ni pernah sold out tak sampai 3 hari dilancarkan. So cepat ceoat hubungi Nida okay!

🍀Your Shaklee Health Consultant and Business Partner🍀

Anidah K (NidaSyam)
891274

You Might Also Like

0 comments

SUBSCRIBE

Like us on Facebook

beauty