6 SEBAB MENGAPA PERLU MEMILIH MINYAK IKAN OMEGA GUARD SHAKLEE

Image
Dalam banyak-banyak vitamin Shaklee, minyak ikannya adalah antara vitamin WAJIB dan menjadi keperluan kami seisi keluarga.

MANFAAT MINYAK IKAN
Ramai yang tahu, minyak ikan penting untuk perkembangan otak bayi. Ada juga yang memberitahu bahawa minyak ikan ini sangat bagus untuk mengurangkan gejala batuk dan demam anak kecil.
Tidak kurang juga, ada beberapa jenama vitamin untuk kanak kanak yang tumbuh bak cendawan masa kini yang mencampurkan minyak ikan dalam bahan vitamin mereka. Ini semua kerana manfaat nya yang sangat bagus buat kanak-kanak.
Kehadiran EPA dan DHA dalam minyak ikan dapat membantu proses tumbesaran dan kekuatan memori. Ini jelas kita tahu dalam mana mana iklan produk susu formula dan juga iklan suplemen untuk anak anak. Semua nak bagus kan.
Ada banyak lagi manfaat minyak ikan. 
Antaranya juga, Bersifat antiradang yang merawat masalah sendi, bengkak dan luka. Membantu menangani masalah haid tidak teratur Membantu mengurangkan masalah hyperactive anak anak Mengurangkan simtom schi…

SELAMAT TAHUN BARU 2018!!

Salam.

Dah hari ke5 dalam bulan Januari 2018 ni, baru Nida berkesempatan nak up dalam entry.

Almaklum, persediaan ke sekolah sangat lah sibuk dalam.minggu pertama ini.

Tapi tak terlambat lagi kan.

Selamat Tahun Baru 2018 semua!!

Semoga tahun ini lebih baik dari tahun tahun sebelumnya. Terutama daripada tahun 2017 lah sebaiknya.



Harapan Tahun Ini.

Tahun yang baru ni, Nida pun ada azam yang perlu Nida laksanakan. Selalunya azam Nida nak kurus jeee. Hihi.

Tahun ini, Nida nak lebih membahagiakan ibu bapa Nida. Bawa anak anak berjalan, makan makan, buat kerja Nida kat opis tu dengan baik, jaga kelas Nida baik baik.

Vision Board Nida 2018.

Dah buat Vision Board ke korang??

Setiap orang kena ada dream board atau vision board masing masing. Nak achieve apa yang kita target kan.

Nak merapatkan diri semula dengan buku selepas ini
Satu lagi target Nida, nak usahakan baca buku dalam 50 setahun. Wah. Tapi insyaAllah boleh. Korang pun marilah mula membaca sekarang.

Ada buku yang korang nak Nida baca, dan review? Boleh suggest k.

Blog Jana Duit

Nida nak jadikan blog Nida tersayang ni blog yang boleh menjana duit.

Kena lebih usaha lah lepas ni. Kena hasilkan entry yang banyak, yang kena dengan jiwa pembaca. Cewah.

Shaklee Bisnes Utama

Biarlun Nida d
Sebenarnya seorang guru tapi Nida tetap jadikan Shaklee sebagai bisnes yang utama.

Dalam 5 tahun dalam Shaklee, Shaklee banyak.membantu Nida menambah baik kedudukan kewangan kami sekeluarga.

Sambil itu, telah ramai yang dibantu menjadi lebih sihat asbab menggunakan Shaklee.

InsyaAllah Nida akan terus sebarkan kebaikan Shaklee pada semua.

Semoga semua yang Nida impikan akan tercapai. Ya Allah permudahkan lah.

Aminnn

Luv,
Nida

Happy 2018

Popular posts from this blog

INFO IBU BAPA : KELEBIHAN ANAK BERMAIN SAMBIL BELAJAR

CARA MENGEKALKAN DAN MENINGKATKAN KOLAGEN DALAM TUBUH SEIRING USIA

KENALI IMPETIGO: FAKTOR, GEJALA DAN KOMPLIKASI LAIN JIKA TIDAK DIKAWAL