6 SEBAB MENGAPA PERLU MEMILIH MINYAK IKAN OMEGA GUARD SHAKLEE

Image
Dalam banyak-banyak vitamin Shaklee, minyak ikannya adalah antara vitamin WAJIB dan menjadi keperluan kami seisi keluarga.

MANFAAT MINYAK IKAN
Ramai yang tahu, minyak ikan penting untuk perkembangan otak bayi. Ada juga yang memberitahu bahawa minyak ikan ini sangat bagus untuk mengurangkan gejala batuk dan demam anak kecil.
Tidak kurang juga, ada beberapa jenama vitamin untuk kanak kanak yang tumbuh bak cendawan masa kini yang mencampurkan minyak ikan dalam bahan vitamin mereka. Ini semua kerana manfaat nya yang sangat bagus buat kanak-kanak.
Kehadiran EPA dan DHA dalam minyak ikan dapat membantu proses tumbesaran dan kekuatan memori. Ini jelas kita tahu dalam mana mana iklan produk susu formula dan juga iklan suplemen untuk anak anak. Semua nak bagus kan.
Ada banyak lagi manfaat minyak ikan. 
Antaranya juga, Bersifat antiradang yang merawat masalah sendi, bengkak dan luka. Membantu menangani masalah haid tidak teratur Membantu mengurangkan masalah hyperactive anak anak Mengurangkan simtom schi…

JADI YANG PERTAMA DAPATKAN EKSKLUSIF RICLUTCH BY RIZALMAN.

Christmas ia coming!

Pasti ramai sudah yang busy buat preparation atau sedang cari gifts untuk kawan kawan dan famili kan.

Bandaraya Kota Kinabalu memang sesak apabila menjelangnya musim perayaan. 

So kalau taknak bersesak di jalan raya, korang boleh log in ke link web SOMETIMES BY ASIAN DESIGNER ini dan rembat koleksi terbaru dari pereka tersohor Rizalman.

Riclucth launching on 18 December uolss!!

Sebelum ini, Rizalman dah keluarkan koleksi Ribag nya.

Dengan warna warna menarik, bolehlah dapatkan clucth menawan untuk rakan anda. 

Warna warna pun sangat cantik tau. 


My personal favourite colour?

Either Mocha atau Blush

Riclutch Mocha

Dan,yang bestnya lagi clutch ini boleh digayakan dengan tiga gaya menawan. 

Strap is adjustable to shoulder strap. Awesome!!

Best sangat kan!

Ha, ada dah idea untuk hadiah krismas buat yang istimewa. 

Sekali sekala bagi yang berkualiti apa salahnya kan. 

Ok, Nida pun nak grab si mocha menawan ni. Nak reward diri sendiri atas penat bekerja selama 11 bulan kan. Apa salahnya. Hehe. 

Till then,

Love Nida

Popular posts from this blog

INFO IBU BAPA : KELEBIHAN ANAK BERMAIN SAMBIL BELAJAR

CARA MENGEKALKAN DAN MENINGKATKAN KOLAGEN DALAM TUBUH SEIRING USIA

KENALI IMPETIGO: FAKTOR, GEJALA DAN KOMPLIKASI LAIN JIKA TIDAK DIKAWAL