JADI YANG PERTAMA DAPATKAN EKSKLUSIF RICLUTCH BY RIZALMAN.

December 16, 2017

Christmas ia coming!


Pasti ramai sudah yang busy buat preparation atau sedang cari gifts untuk kawan kawan dan famili kan.

Bandaraya Kota Kinabalu memang sesak apabila menjelangnya musim perayaan. 

So kalau taknak bersesak di jalan raya, korang boleh log in ke link web SOMETIMES BY ASIAN DESIGNER ini dan rembat koleksi terbaru dari pereka tersohor Rizalman.

Riclucth launching on 18 December uolss!!

Sebelum ini, Rizalman dah keluarkan koleksi Ribag nya.

Dengan warna warna menarik, bolehlah dapatkan clucth menawan untuk rakan anda. 

Warna warna pun sangat cantik tau. 


My personal favourite colour?

Either Mocha atau Blush

Riclutch Mocha

Dan,yang bestnya lagi clutch ini boleh digayakan dengan tiga gaya menawan. 

Strap is adjustable to shoulder strap. Awesome!!

Best sangat kan!

Ha, ada dah idea untuk hadiah krismas buat yang istimewa. 

Sekali sekala bagi yang berkualiti apa salahnya kan. 

Ok, Nida pun nak grab si mocha menawan ni. Nak reward diri sendiri atas penat bekerja selama 11 bulan kan. Apa salahnya. Hehe. 

Till then,

Love Nida

You Might Also Like

0 comments

SUBSCRIBE

Like us on Facebook

beauty